
De mensen die me kennen weten het maar al te goed. Ik zit absoluut niet graag stil.
Naast de gewone frituur, het grote veggie-aanbod en glutenvrije producten zijn we ook verder gegaan dan dat. Ondertussen zijn we al gekend voor onze eigen pimped fries en huisgemaakte burgers. (die we blijven uitbreiden en waarbij we ons meer gaan verdiepen naar de typische Amerikaanse burgers)
Sinds kort hebben we ook een andere wending genomen en bieden we nu Mexicaanse Taco’s aan. Binnenkort komen er ook hotdogs op de kaart. Het is dus al duidelijk dat we geen standaard frituurtje zijn…
We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwigheden en vinden beleving en kwaliteit heel belangrijk!
Niet alle dromen zijn bedrog. Dit is mijn verhaal.
Ik ben Siske, geboren in 1990. Zelf was ik een studente in VISO Dr. Delbekstraat in Roeselare, meer specifiek in de richting bejaardenzorg. Yes, i know. Niet bepaald de setting waarin ik nu werk, maar hé je bent jong en je kent amper iets van het leven. Nu, ik ondervond dat studeren niet echt voor mij besteed was. Ik heb dan ook vrij snel de weg naar het werkveld opgezocht. Als studente uitte zich dat in wat vakantiejobs in de plaatselijke manege (ja, je hoort het goed, ik was vroeger een ruiter) en daarna werkte ik in traiteurzaken en slagerijen. Rond mijn 18de zei ik vaarwel tegen school en ben ik fulltime in een slagerij gaan werken. Toen zei ik: “Ooit neem ik deze zaak over!”. De gedrevenheid en de werklust zat duidelijk in mij. Ik ben vervolgens op mijn 21-jarige leeftijd veranderd van werk. De setting veranderde naar de fabriekswereld, maar toch bleef mijn gedrevenheid en werklust knagen. Ik zat dan ook nooit stil. Ik werkte altijd hier en daar wat bij…
In 2013 kreeg ik een aanbod om mede-zaakvoerder te worden in een frituur in Hooglede. Dit klonk als een grote kans voor mij, dus zo gezegd zo gedaan … Door omstandigheden is onze samenwerking in juni 2014 verbroken. Daarna had ik Frituur Geert (wat nu frituur Siske is) reeds op het oog. Ik was gemotiveerd en enorm gedreven om mijn droom, namelijk een eigen zaak, op te starten. Op 5 januari 2015 gingen de deuren van mijn eigen zaak, Frituur Siske, open! De zaak is ondertussen gegroeid tot een grote en succesvolle frituur met een heel groot gamma. We waren gestart met gewone snacks en de betere bereidingen. Maar zoals iedereen ondertussen wel al weet, zit ik niet graag stil.
Hopelijk mag ik jullie binnenkort verwelkomen @Frituur Siske food world!
Ik ben Siske, geboren in 1990. Zelf was ik een studente in VISO Dr. Delbekstraat in Roeselare, meer specifiek in de richting bejaardenzorg. Yes, i know. Niet bepaald de setting waarin ik nu werk, maar hé je bent jong en je kent amper iets van het leven. Nu, ik ondervond dat studeren niet echt voor mij besteed was. Ik heb dan ook vrij snel de weg naar het werkveld opgezocht. Als studente uitte zich dat in wat vakantiejobjes in de plaatselijke manege (ja, je hoort het goed, ik was vroeger een ruiter) en daarna werkte ik in traiteurzaken en slagerijen. Rond mijn 18de zei ik vaarwel tegen school en ben ik fulltime in een slagerij gaan werken. Toen zei ik: “Ooit neem ik deze zaak over!”. De gedrevenheid en de werklust zat duidelijk in mij. Ik ben vervolgens op mijn 21-jarige leeftijd veranderd van werk. De setting veranderde naar de fabriekswereld, maar toch bleef mijn gedrevenheid en werklust knagen. Ik zat dan ook nooit stil. Ik werkte altijd hier en daar wat bij…
In 2013 kreeg ik een aanbod om mede-zaakvoerder te worden in een frituur in Hooglede. Dit klonk als een grote kans voor mij, dus zo gezegd zo gedaan … Door omstandigheden is onze samenwerking in juni 2014 verbroken. Daarna had ik Frituur Geert (wat nu frituur Siske is) reeds op het oog. Ik was gemotiveerd en enorm gedreven om mijn droom, namelijk een eigen zaak, op te starten. Op 5 januari 2015 gingen de deuren van mijn eigen zaak, Frituur Siske, open! De zaak is ondertussen gegroeid tot een grote en succesvolle frituur met een heel groot gamma. We waren gestart met gewone snacks en de betere bereidingen. Maar zoals iedereen ondertussen wel al weet, zit ik niet graag stil.
Hopelijk mag ik jullie binnenkort verwelkomen @Frituur Siske food world!